25 november 2010

Bodycombat

Måste säga att det var hur kul som helst! Ska verkligen fortsätta och den är bra träning när man fått in tekniken. Googla så får ni se vad det är... YouTube har bra videos på just denna träningsform.

3 kommentarer:

  1. Låter intressant! Vad duktig du är...
    Jag borde absolut börja med något, men jag har inte tid...:) Funderar på gym, men nej, har inte riktigt lust...Ska kolla upp bodycombat, men antagligen lite för häftigt för mig...Gör du det hemma själv, eller? Tur att vi har hund som jag går ut med tre ggr om dagen i alla fall!
    Kramis

    SvaraRadera
  2. Jag har verkligen betämt mig att träna. Ska även springa Göteborgsvarvet till våren, fast jag gillar inte löpning vidare... Jag tränar på Sportlife så det är gruppass för det mesta.

    Att gå ut med hundern är heller inte fel. Det finns mycket bra träning i vardagen om man bara blir medveten.

    Kram kram

    SvaraRadera
  3. Så sant, så sant...men man känner sig mer nöjd med sig själv om man liksom går in för något! Det är perfekt oxå att ha ett mål som det med Göteborgsvarvet! Hur långt är det? När det är det klassiska maratonloppet här i Aten(varje år) så kan man även välja att springa både 5 och 10 km, och det har jag tänkt många ggr att jag borde vara med i...men,...:)

    SvaraRadera